Timp de preparare: 45 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente (pentru 4 portii):

    4 pulpe de iepure (de casa), dezosate, 8 buc. porumb (mici), 1 cutie de sparanghel, 300 ml. lapte de nuca de cocos, 2 linguri suc de lamaie, 2 linguri praf de curry rosu, cateva tulpini de arpagic, 1/2 manunchi de coriandru verde, 4 linguri ulei de masline, sare, piper;



Mod de preparare:
1.Se spala porumbul si se fierbe in apa sarata cca. 7 minute.
2.Se scurge de suc sparanghelul din conserva.
3.Se taie carnea de iepure in cubulete si se frige in ulei de masline , pe toate partile,pana cand se rumeneste. Se adauga laptele de cocos, sucul de lamaie si praful de curry si se fierb impreuna 5-7 minute. Se adauga porumbul si se mai fierbe 5 minute,sare, piper, apoi sparanghelul si , din nou, se mai fierbe 5 minute.
4.Preparatul se serveste fierbinte cu arpagic taiat bucati mici si coriandru tocat foarte fin,ambele presarate peste carne.


O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)