Un desert pretentios pentr-o seara speciala... SEARA DE CRACIUN
Vom rasturna tava peste acesta si cu atentie vom scoate hartia de pe prajitura coapta...

Ne pregatim un bol curat si batem frisca spuma. Dupa acest proces vom adauga peste prajiurica noastra in straturi urmaroarele:
-crema de ciocolata care a stat la rece pret de-o ora...
-frisca batuta bine...

Apoi vom rula dintr-un capat (asa cum rulam un cofor) prajitura noastra...chiar daca se rupe nu este o problema! Are un aspect mai rustic...

La final vom decora cu zahar pudra...

Iata si prajitura noastra JURAL terminta...numai buna de pus pe masa de CRACIUN...
Va doresc POFTA MARE!
s-un CRACIUN asa cum vrei voi sa va fie...MINUNAT!!!!
Arianna
de la CLUJ :)



O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri