Timp de preparare: o ora si cateva minutele

Dificultate: redusa

Ingrediente:

    9 oua 250g zahar un pachet de unt 9 linguri de faina un pachet de zahar vanilat 1L lapte



Mod de preparare:


Se pune cuptorul la incins pe 120 g C.

1.Untu' se topeste in cateva linguri de lapte, adaugand zaharul, TOTUL la foc mic-mic.

2.Galbenusele se mixeaza bine cu zaharul vanilat, se adauga apoi untul si zaharul topite si racite, laptele rece, albusele batute spuma, plus cele 9 linguri de faina.

3.Se adauga totul intr-o tava unsa si tapetata cu faina, se tine la cuptor cca 1 ora la foc mic( 120 g C )
Pret de-o ora nu se deschide usa cuptorului pentru a nu se lasa ca prajiturica noastra. Dupa ce-a trecut ora vom face un test cu o scobitoare... Daca aluatul ramane-n tava atunci prajitura noastra inteligenta este terminata! :)

Pofta s-avetzi!


O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)