Timp de preparare: o ora si cateva minutele
Dificultate: redusa
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pune cuptorul la incins pe 120 g C.
1.Untu' se topeste in cateva linguri de lapte, adaugand zaharul, TOTUL la foc mic-mic.
2.Galbenusele se mixeaza bine cu zaharul vanilat, se adauga apoi untul si zaharul topite si racite, laptele rece, albusele batute spuma, plus cele 9 linguri de faina.
3.Se adauga totul intr-o tava unsa si tapetata cu faina, se tine la cuptor cca 1 ora la foc mic( 120 g C )
Pret de-o ora nu se deschide usa cuptorului pentru a nu se lasa ca prajiturica noastra. Dupa ce-a trecut ora vom face un test cu o scobitoare... Daca aluatul ramane-n tava atunci prajitura noastra inteligenta este terminata! :)
Pofta s-avetzi!
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)