Timp de preparare: 1h si 20 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

    ulei 500-700 g carne de tocata de vita(vitel) doua cepe albe 4 catei de usturoi o cutie de rosii in bulion(la 400 g) un ardei verde un ardei rosu un ardei iute (puteti si mai multi daca doriti sa fie super picant) o lingurita oregano o lingurita chimen o cutie fasole rosie(400 g) 200 g porumb sare piper putina apa (aprox.o cana)



Mod de preparare:
In primul rand vom pune cuptorul la incalzit pe 180 grade C.

1. In uleiul incins se aduga carnea tocata; cand aceasta a prins alta culoare adaugam:
cepele,usturoiul, ardeiul verde cel rosu si cel iute... Vom continua cu piper, chimen, oregano, sare si rosiile-n bulion... amestecam totul adaugand o de cana de apa.. dam un clocot iar apoi vom adauga toata compozitia intr-un vas iena incapator..(sau intr-o oala fara manere de ebonita)
2.Lasam la cuptor o ora!
3.La final adaugam fasolea rosie si porumbul, vom da la cuptor inca 15 minute.
4.Masa-i gata!
Va recomnada acesta mancare mexicana c-o cana de vin rosu fiert cu scortisoara...va mai este frig? :o) siguuur NU!:o)

pofta mare!




O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)