Dificultate: redusa
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se vor taia cei doi piepti de pui fasii subtiri,condimentam(sare,piper)
Cartofii o sa-i curatam de coaja,spalam,o sa-i dam prin razatoarea mica...(nu le stoarcem amidonul)adaugam sare,piper,cele doua oua si faina.
In sos'ul obtinut se"tavalim" bucatile de pui si le vom pune la prajit in ulei bine-bine incins...
(Acest sos este kremzli )
Pentru orez
Cele doua cepe se vor taia marunt si se vor pune putin la calit,orezul se spala si se adauga peste ceapa..se adauga trei cani de apa o lingura rasa de maggi"scretul gustului"-LEGUME.
Se lasa la fiert.
Cand orezul este apropate fiert se adauga legatura de patrunjel..
Se opreste focul si se lasa cca 15 min.sub capac.(ca acesta sa-si capete toate aromele si sa fie bine fiert)
p.s.Ar merge bine c'o salata de rosii cu ceapa verde si peste rasa telemea de vaca maturata...
Ce ne ramane?
S-avem pofta ! :)
Arianna
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)