Dificultate: redusa
Ingrediente:
- o bucata mare piept de pui
- jumatate de kg MERE
- 100 ml frisca lichida
- 50 g cas ras
- putin zahar
cate jumatate de lingurita de:
- cuisoare macinate
- scortisoara
- ghimbir
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pune cuptorul la 200 grade C
Pieptul de pui taiat feliute subtiri, merele curatate si taiate rondele se vor pune in straturi..in asa fel incat pieptul de pui sa fie la mijloc.
Frisca se amesteca cu condimentele(cate jumatate de lingurita din fiecare condiment..cuisoare macinate,scortisoara,ghimber, sare,piper si putin zahar)
Acest SOS de FRISCA se adauga peste mere si se pune la cuptor pret de 40 minunte.
Dupa adaugam 50g cascaval (ras) peste mere si vom lasa inca 15 minute la cuptor..
In timp ce se vom face acest preparat la cuptor putem aduga pe langa vas(pe gratar)cartofi noi(intregi)pusi in folie de aluminiu...
Si avem si garnitura la deliciosu'preparat venit de la vecinii maghiari.
Pofta Mare!
Arianna
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie