Timp de preparare: 40 min

Dificultate: redusa

Ingrediente

(pentru 4 portii):

    20 cartofi noi mici, sare, 2 legaturi de ridichi rosii, 1 legatura ceapa verde, piper negru, 4 oua fierte tari;

Pentru sos:

    8 linguri maioneza, 8 linguri smantana sau iaurt, 1 manunchi de patrunjel verde, sare, piper proaspat macinat; 1 rosie pentru ornat;



Mod de preparare:
1.Cartofii noi se spala bine, apoi se fierb in apa sarata ,cca. 15 minute.
2.Se curata ceapa verde si ridichiile ;ceapa si ridichiile se taie rotocoale,la fel si oule fierte.
3.Se curata cartofii noi, se taie rondele, se pun intr-un castron si se amesteca cu restul ingredientelor-ceapa verde, ridichi si oua fierte, se sareaza si pipereaza.
4.Se prepara sosul:se amesteca maioneza cu smantana sau iaurtul, se adauga patrunjelul verde tocat, sare, piper si se amesteca cu legumele.Se orneaza cu felii de rosie si fire de patrunjel verde.


O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)