Timp de preparare: 20 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

    300 g ciocolata neagra 400 g de frisca degresata(pentru batut) 200 g frisca degresata(pentru incalzit)



Mod de preparare:
Frisca degresata pentru batut trebuie pastrata la rece.Pentru a fi siguri ca se bate bine...turnati-o intr-un bol care a stat la racit timp de-o ora.
Bateti-o cu un robot de mana pana devine pufoasa si ferma.
Taiati ciocolata in bucati mici..incalziti cele 200 g de frisca degresata(pentru incalzit)cu ciocolata pana aceasta se topeste ..
Lasati sa se raceasca si apoi amestecam cu frisca(racita) timp de cateva secunde la viteza redusa.
Daca supa se intareste o puteti topi usor in cuptorul cu microunde inainte de a o servi.
Pastrati putina frisca pentru decor...

Pofta mare!
Arianna.

sa visam cu Denzel...


O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)