Timp de preparare: 60 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
2.Pieptul de pui se imparte in doua.Fiecare bucata se cresteaza pe mijloc pentru a obtine un buzunar , unde vom pune umplutura.Se condimenteaza.Se umplu buzunarele cu umplutura de ciuperci, obtinindu-se o rulada.
3.Din aluatul de foietaj se intinde o foaie groasa de 4-5 mm.Se taie fasii cu care se infasoara rulada de pui , ca la cornulete.(se obtin 4 rulade).Pe deasupra ungem cu ou fiecare rulada si coacem la cuptor timp de 35 minute.Servim cu sos de mustar.Preparatul poate fi servit cald sau rece, cu un vin alb sec.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
N.R. Sosul de mustar poate fi inlocuit de sos curry. In bucataria frantuzeasca acest tip de foietaj este servit alaturi de melci umpluti cu sos curry.
Foto: Avlxyz