Timp de preparare: 20 min
Dificultate: redusa
Ingrediente: 1 kg cartofi, 200g branza burduf, 300g carne tocata, o ceapa, marar, nucsoara, 3 oua, 150g smantana si chef de treaba
Mod de preparare:
Se taie cartofile felii. Ceapa se caleste un pic, peste care se adauga un pic de apa si apoi carnea tocata si se la sa fiarba pana scade apa peste care se presara nucsoara. Ouale se zbat bine si se adauga smantana. Se unge tava cu un pic de ulei, se pune un strat subtire de cartofi taiate felii, un strat subtire de carne tocata, un alt strat subtire de de cartofi si apoi unul de branza burduf amestecata cu un pic de marar verde, iar pe deasupra se toarna smantana cu ouale si se da la cuptor unde se tine 15 minute.
POFTA BUNA!
O reteta propusa de: oana a (oanazzuro)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară