Ai nevoie doar de un douazeci de minute pentru a pregati acest sufleu savuros!

Timp de preparare: 20 min

Dificultate: redusa

Ingrediente: 1 kg cartofi, 200g branza burduf, 300g carne tocata, o ceapa, marar, nucsoara, 3 oua, 150g smantana si chef de treaba

Mod de preparare:

Se taie cartofile felii. Ceapa se caleste un pic, peste care se adauga un pic de apa si apoi carnea tocata si se la sa fiarba pana scade apa peste care se presara nucsoara. Ouale se zbat bine si se adauga smantana. Se unge tava cu un pic de ulei, se pune un strat subtire de cartofi taiate felii, un strat subtire de carne tocata, un alt strat subtire de de cartofi si apoi unul de branza burduf amestecata cu un pic de marar verde, iar pe deasupra se toarna smantana cu ouale si se da la cuptor unde se tine 15 minute.
POFTA BUNA!


O reteta propusa de: oana a (oanazzuro)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri