Dificultate: redusa

Ingrediente:

    500gr carne vaca 5 cepe(albe) mari 5 morcovi generosi 10 ciuperci sare piper catei de usturoi



Mod de preparare:
Ceapa,morcovul si ciupercile taiate rondele se vor pune intr-o cratita astfel:
-putin ulei
-un rand ceapa
-un rand morcov
-cateva bucati ciupercute
-in final carnita de viata care a fost taiata feliute...
-sare,piper si catei de usturoi printre straturi..
- si din nou.. cate un strat de ceapa,morcov,ciuperci, carnita de vita..sare,pier

Si-o luam de la capat: ceapa,morcov,ciuperci,carnita de vita,sare,piper.
La final turnati o cana de apa..puneti capacul si lasati la un foc mic pana cand carnita de vita este fiarta.

IMPORTANT!
Nu amestecati in cratita pentru a nu distruge straturile formate..
Se poate servi cu:
-orez
-cartofi de toate tipurile (nu recomand cartofii prajiti)
 

Eu las preparatul pe foc mic circa 2 ore, dar depide foarte tare si de carnita de vita folosita... Este un preparat gustos si usor digerabil..

Arianna va doreste...
POFTA MARE!




O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)