Timp de preparare: 40 min

Dificultate: medie

Ingrediente:

    Cotlet de porc ciuperci, cascaval, mustar, sare si piper, unt.



Mod de preparare:
Cotletul de porc dezosat se feliaza, se bate cu ciocanul de snitele cat mai subtire si se condimenteaza.Fiecare felie se condimenteaza, se unge cu putin unt si putin mustar, se aseaza la mijloc ciuperci fierte in prealabil si taiate feliute sau cubulete si cascaval ras, care vor constitui umplutura. Se ruleaza, in asa fel incat toata umplutura sa fie complet inchisa in interior si se inchid la capete precum sarmalele. Se aseaza in tava unsa cu unt si se dau la cuptor pana se rumenesc. Daca tava se acopera cu folie, rulourile vor fi moi, dara daca se lasa tava descoperita, rulourile vor fi crocante la exterior. Se servesc cu garnitura sau cu salata cat sunt calde.


O reteta propusa de: Alice Valeria Boldut (alice_valeria)