Timp de preparare: 40 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

    250 g zahar alb 185 g unt 185 g ciocolata menaj(granule) o lingura esenta vailie 3 oua 110 g faina 150 g nuca



Mod de preparare:
Se unge tava cu putin unt si peste asejam hartia pentru copt.
ATENTIE!
La cantitatea de mai sus folosim o tava mica(cam jumatate din dimesiunea celei normale)
Pasul 2
Se pune cuptorul pe 180 grade C la incins.
Pasul 3
Punem intr-o oala apa la fiert iar peste vom pune un bol de sticla. Ne vom pregati pentru sosul de ciocolata preparat pe baia de abur...
185 g ciocolata menaj(granule)si 185 g unt le vom adauga in bol,vom amesteca usor pana acestea vor deveni un sos.
Pasul 4
Luam bolul de pe aragaz .
Pasul 5
Amestecam usor cele 3 oua cu 250 g zahar si cu lingura de esenta de vanilie.
Pasul 6
Adaugam peste sosul de ciocolata cele 110 g faina si 150 g nuca iar peste acestea "pasul 5" amestecand usor...
Pasul 7
Turnam totul in tava pentru copt si introducem tava in cuptor circa 20-30 min.
Pasul 8
Vom scoate prajitura noastra afara si'o vom taia bucati potrivite...
Pasul 9
O servim calda cu doua cupe de inghetata de vanile....
DELICIOOOOS...

Arianna
va doreste POFTA MARE!



O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)