Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

    Blat 5 albuse 250 gr.zahar o lamaie 1 praf de copt 150 gr.nuca de cocos 100 gr.faina 1 pachet stafide lapte Crema 150 gr.zahar 5 galbenusuri 3 linguri faina 300 ml de lapte rece unt zahar vanilat nuca de cocos



Mod de preparare:
Blat

5 albuse se bat spuma cu 250 gr.zahar si zeama de la o lamaie
1 praf de copt
150 gr.nuca de cocos
100 gr.faina
1 pachet stafide

Se da la cuptor... Dupa ce l-am scos se insiropeaza cu 15 linguri de lapte rece, altfel blatul o sa fie tare.

Crema

150 gr.zahar se mixeaza cu cele 5 galbenusuri... spuma!
Se adauga 3 linguri faina si 300 ml de lapte rece...
Toate acestea le vom pune la foc mic pe aragaz pana vom obtine o crema groasa(gen budinca)
Cand s-a racit crema vom adauga:
-un unt(de 200 gr.)
-4-5 plicuri vanilie
Crema se pune peste blat iar la final se presara putina nuca de cocos.

Arianna va doreste...
pofta mare!



O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)