Timp de preparare:  o ora si jumatate


Dificultate: medie

    400 gr faina , 1 praf de copt, 50 gr cacao, 200gr zahar, 1 plic de vanilie, 1 ou 200 gr unt.

Pentru crema ai nevoie de:

    500 ricota (sau urda de oi) 200gr dezahar 1 plic de vanilie 3 oua  250 gr de unt.



Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul la 150°. Unge o tava rotunda cu unt. Intr-un castron mai mare uniti faina si cacao, apoi puneti si zaharul, vanilia, oul si untul moale. Amestecati bine cu un tel sau cu mixerul toate ingredientele pana obtineti o compozitie omogena. Impartiti compozitia in doua parti. Turnati o parte in tava, adaugati  crema de ricota si deasupra se pune aluatul ramas pe care il dati prin razatoare.


O reteta propusa de: gabriela vonas (delly000570)

Imagine: Kilo