Iaurt, castraveti, usturoi, carnita de pui si porc...un amestec interesant venit din Salonic..

Iaurt, castraveti, usturoi, carnita de pui si porc...un amestec interesant venit din Salonic..

Dificultate:
medie

Timp de preparare:
o ora minim

Ingrediente:
Ingrediente pentru 10 portii

Carne de porc (file) - 600 gr
Piept de pui - 600 gr
Ceapa rosie - 4 bucati
4 - 5 catei de usturoi
2 morcovi
2 ardei grasi rosii, 2 verzi si 2 galbeni
Ciuperci - 500 gr
Patrunjel verde
Iaurt - 1 kg
2 castraveti
Ulei de masline
Salata verde - 2 bucati
6 rosii
Lipie - 2 pachete

Mod de preparare si pregatire:
Carnea se taie julien, se frige la tigaie in ulei.
Se adauga legumele taiate in bastonase, rosiile taiate felii, ciupercile intregi si se potriveste gustul cu sare si piper.
Separat se toaca marunt castravetii, se adauga iaurtul si uleiul de masline.
Sosul astfel obtinut se serveste alaturi de preparat pe un suport de salata verde taiata fideluta.
Se serveste cu lipie(paine dupa preferinta)

POFTA BUNA!

O reteta trimisa de Arianna


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Un pupic din Salonic.