Gustos!

Timp de preparare:
160 - min

Dificultate:
medie

Ingrediente:
(pentru 5 portii):
2kg.carne de vita, taiata cuburi,
1kg.ceapa , curatata si tocata,
750ml. bere,
1/2 cana faina,
6 catei de usturoi,taiati marunt,
3 canite de zahar,1/4 cana otet de mere,
1/2 cana patrunjel verde tocat,
2 lingurite cimbru,
125ml. ulei,
750ml. supa de vita fierbinte,
1 lingura sare,
piper dupa gust;

Mod de preparare:
1.Cuburile de carne de vita se trec prin faina.
2.Uleiul se incalzeste , se adauga carnea si se prajeste.
3.Se scoate carnea din tigaie si ,in uleiul ramas, se pune ceapa si usturoiul si se calesc 8-10 minute.
4.Intr-un vas mai mare se toarna restul de ingrediente -lasand deoparte 1/2 din cantitatea de otet-,se amesteca , se adauga carnea, ceapa si usturoiul calite , se acopera cu capac si se pune in cuptorul preincalzit , timp de 2 ore.
5.Se scoate din cuptor , se adauga restul de otet , se aduce la punctul de fierbere , se acopera si se lasa pe foc mic, timp de 15 minute.Se serveste cu cartofi prajiti si un vin alb sec.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului TOCANA DE VITA CU BERE.