25 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(pentru 4 portii):
250g. mascarpone,
250ml. frisca,
1/2-1 lingurita praf de scortisoara,
2 linguri zahar pudra,
2 pachete zahar vanilinat,
2 linguri rom,
4 linguri suc de lamaie,
1 lingurita coaja rasa de la 1 portocala,
150g, turta dulce,
1 cutie compot de caise(425ml.)
Mod de preparare:
1.Se pune branza mascarpone impreuna cu frisca intr-un bol si se amesteca bine pana rezulta o compozitie cremoasa.Se adauga scortisoara,zaharul pudra,zaharul vanilinat,romul, sucul si coaja de portocala.Se scurg caisele si se taie corabioare.
2.Se pregatesc 4 castronase pentru desert sau 4 pahare cu picior , in care se pune turta dulce, apoi caisele si crema de mascarpone in straturi si se pun la rece.
3.Inainte de servire, se presara scortisoara.
Obs:Se poate prepara si cu piersici, pere , felii de mere inmuiate in vin alb sau felii de portocale.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară