Timp de preparare:
30 - min

Dificultate:
medie

Ingrediente:

    500 g Tofu 4 linguri ulei de masline 3 linguri ulei de masline extra virgin 15 masline negre fara samburi o legatura de patrunjel tocat o lingurita capere sucul de la 2 lamai 2 linguri otet de vin rosu o ceapa rosie tocata fin sare piper



Mod de preparare:

Pentru sosul de lamaie, pune cele 15 masline negre tocate marunt, o legatura de patrunjel tocat, o lingurita capere, sucul de la 2 lamai, 2 linguri otet de vin rosu, o ceapa rosie tocata fin, sare si piper intr-un castron si amesteca bine.

Taie branza Tofu in felii asa incat sa obtii 32 de dreptunghiuri egale. Incinge o lingura de ulei intr-o tigaie. Prajeste branza pe ambele parti, scurge-o de ulei pe un prosop de bucatarie apoi infige in fiecare bucata cate un betisor de frigaruie.

Serveste frigaruile calde cu sos de lamaie.

O reteta propusa de: Sabau Arianna (arianna_blue)