Ingrediente:

(pentru 4 persoane):
    1 ardei gras rosu, 1 ardei gras galben, 1 ardei gras verde, 800g.varza, 3 felii paine de casa, 50g.sunca taiata cubulete, 1 ceapa taiata cubulete, 3 linguri ulei, 100g.masline negre, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita Secretele gustului, 1/2 manunchi de patrunjel verde, 150g.telemea de oaie.

Mod de preparare:


1.Ardeii -rosu, verde, galben-se spala , se taie in doua , se scot semintele si se taie cubulete.
2.Varza se spala , se taie in doua, se scoate cotorul si se taie fideluta.
3.Se taie painea cubulete.
4.Intr-o tigaie se pune uleiul si se prajeste sunca ,apoi painea cubulete.Se scot din tigaie si se pun intr-o salatiera.In restul de ulei se pune ceapa si se caleste.Se adauga ardeii si se lasa sa se caleasca timp de 10 minute.Se condimenteaza cu sare, piper si o lingurita de Secretele gustului.
5.Se spala patrunjelul, se toaca, se amesteca cu telemeaua de oaie taiata cubulete sau ruopta cu mana, cu maslinele , cu sunca si painea si cu legumele.Se aranjeaza in salatiera sau se servesc din tigaie.Se insoteste salata de un vin alb sec.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)