O specialitate deosebita din bucataria franceza.
4.Sosul de caise:
Se amesteca mierea cu zaharul si untul,se rumenesc impreuna,se adauga vinul,sucul de lamaie, batonul de vanilie taiat bucati,scortisoara, anasonul si putina sare.Peste ele se pun caisele taiate felii si se lasa sa dea 2-3 clocote.Se adauga 50ml.apa, in care s-a dizolvat amidonul, si se mai fierb 1 minut.Apoi se adauga praful de chili -cca.1/2 lingurita-,cateva boabe de piper,ceapa verde taiata marunt si se garniseste sosul, pus in sosiera ,cu felii de ardei iute.Este un sos dulce-picant.Se serveste cu un vin rosu sec.


O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri