Se amesteca mierea cu zaharul si untul,se rumenesc impreuna,se adauga vinul,sucul de lamaie, batonul de vanilie taiat bucati,scortisoara, anasonul si putina sare.Peste ele se pun caisele taiate felii si se lasa sa dea 2-3 clocote.Se adauga 50ml.apa, in care s-a dizolvat amidonul, si se mai fierb 1 minut.Apoi se adauga praful de chili -cca.1/2 lingurita-,cateva boabe de piper,ceapa verde taiata marunt si se garniseste sosul, pus in sosiera ,cu felii de ardei iute.Este un sos dulce-picant.Se serveste cu un vin rosu sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie