30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
280g-faina
1-plic de vanilie
200g-margarina
100g-migdale decojite si razuite
50g-zahar
Mod de preparare:
Se presara peste faina migdalele,zaharul,zaharul vanilat.
Peste acestea se pune margarina se amesteca iar din aluatul obtinut se formeaza role de grosimea unui creion care se taie bucatele de 5cm lungime,carora li se da forma de cornulete.
Apoi se coc intr-o tava unsa timp de 10-15min.dupa ce s-au copt cornuletele fierbinti se tavalesc prin zahar pudra cu vanilie
POFTA BUNA
O reteta propusa de: Isabela Stoica (stoicaisabela)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor