Ingrediente:

(pentru 4 persoane):
    250g.visine sau un borcan de visine fara samburi a 370ml., 170-180g. biscuiti cu migdale sau bezele, 5 linguri de vin dulce, 250g. mascarpone, 250g. branza dulce, sucul de la o lamaie, coaja rasa de la o lamaie, 50g.migdale;

Mod de preparare:

1.Visinele se curata de samburi, iar daca folosim din compot fara samburi, se pun la scurs.Biscuitii cu migdale se stropesc cu 3 linguri de vin dulce.Mascarpone se amesteca cu branza dulce ,cu restul de vin(2linguri),cu sucul si coaja de lamaie.Migdalele se zdrobesc si , cu exceptia a 2 linguri de migdale, restul le incorporam in crema de mascarpone.

2.Se lasa 4 biscuiti deoparte , iar restul se repartizeaza in 4 boluri de sticla.Peste biscuiti se pun visinele ,apoi crema si se orneaza fiecare cu cate un biscuit si migdale.Se poate presara si coaja rasa de lamaie.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)