Echipa Delly iti ureaza Sarbatori fericite! Daca vrei sa ne contactezi nu ezita sa dai click aici.


Timp de preparare:


80 - min

Dificultate:


redusa

Ingrediente:

    450g.file de porc, 150g.cabanos afumat, 50g.slaninuta, 50g.usturoi, sare, piper, condimente pentru carne de porc, 100ml.ulei, 1 kg.cartofi, 1 ardei gras, 1 pahar vin alb;

Mod de preparare:

1.Prin mijlocul fileului de porc se introduce cabanosul,iar prin laterale se impaneaza cu usturoi si slaninuta.Se condimenteaza carnea.
2.Se curata cartofii ,se spala , se taie in sferturi ,se amesteca cu ardeiul taiat felii si se aseaza in tava .
3.Pe acest pat de legume se pune carnea ,se stropeste bine cu ulei si se da la cuptor.Cand s-a rumenit ,se adauga vinul si se lasa pana cand carnea este patrunsa.In timpul frigerii, se stropeste fileul cu zeama din tava.
4.Se taie fileul felii , se aseaza pe un platou ,pe frunze de salata verde si se serveste cu diverse garnituri,muraturi si un vin alb sec.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)