Se poate manca si ca antreu, si ca felul principal, si ca unic fel. Se mananca rece, alaturi cu un vinisor

Timp de preparare:

60 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 2,5 kg vinete
  • 2 cepe rosii, ca sunt mai dulci
  • 3 ardei grasi, copti ca pt salata de ardei copti
  • 5 rosii coapte, fara coaja
  • usturoi
  • sare, piper
  • ulei din belsug

Mod de preparare:

Vinetele se coc, la fel ca pt salata de vinete. Se scurg, apoi se desfac fasii-fasii.In vasul pt cuptor,se pune un rand de vinete, ceapa taiata solzisori, ardei, rosiile taiate mici, putin usturoi, repetam, la final turnam ulei din plin, punem la cuptor, nu amestecam deloc, doar scuturam usor vasul, lasam sa se raceasca, pt impresia estetica, turnam si patrunjel in ploaie.
Atentie, se mananca rece, este excelenta, dar nu este zacusca, nu este musaca.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Ionescu Natalia (ionescu natalia)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Imam bayildi.