Timp de preparare:

35 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

(pentru 8 bucati)
    50g.masline verzi, 50g.rosii murate,(mici) 200g.branza dulce proaspata, 1-2 linguri de lapte, 2 linguri condimente amestec din Provence, 4 felii paine de secara cu seminte de floarea soarelui, 6 felii cascaval Rucar, rosii cocktail, sare, piper, cimbrisor, patrunjel verde, scobitori;

Mod de preparare:

1.Din masline se lasa deoparte 2 bucati, restul se toaca marunt;rosiile murate se toaca si ele.Branza dulce se amesteca cu laptele ,se incorporeaza maslinele si rosiile tocate,apoi se condimenteaza cu amestec de condimente din Provence ,sare si piper.

2.Cele 4 felii de paine si 4 felii de cascaval se ung cu cate o lingura de crema de branza ,se aseaza unele peste altele ,iar deasupra se acopera cu felii de cascaval.Fiecare bucata se taie in doua , oblic, si se orneaza 2 cu rosii cocktail,2 cu masline verzi ,2 cu patrunjel verde si 2 cu cimbrisor verde.Se servesc cu vin alb sec sau roze.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)