Ingrediente:

(pentru 6 persoane):

    200g. unt(moale), 2 linguri amestec de verdeturi tocate fin(patrunjel, telina, marar), 1 lingura pasta de rosii, 2 galbenuse de ou (fierte ), 1 lingura praf de curry, 1 lingura suc de lamaie, sare, piper, 7 felii dreptunghiulare de paine de secara;

Mod de preparare:

1.Untul se amesteca cu sare si
piper si se imparte in 3 portii.Intr-o portie se pune amestecul de verdeturi si se omogenizeaza bine, in a doua pasta de rosii , iar in a treia galbenusurile de ou zdrobite, praful de curry si sucul de lamaie.Se pun la rece pentru 30 minute.

2.Se ung feliile de paine cu cele trei creme , alternand culorile-verde, rosu si galben,se aseaza unele peste altele, apoi aperitivul se pune in frigider pana la servire, cand se taie in patrate si se acompaniaza cu un vin alb sec.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)