ghid pentru o viaţă împlinită

Rinichi de vaca sote

Ce parere ai de niste rinichi de vaca sote?

Ingrediente

  • 2-3 rinichi
  • Patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 200 g ciuperci
  • 50 g unt
  • 1 lingurita de faina
  • ½ pahar de apa
  • ½ pahar de vin
  • zeama de la o lamaie

Mod de preparare

Rinichii se curata de grasimi si se spala bine. Se taie in rondele si se pun intr-o cratita in care s-a pus si 25 g de unt. Cand incep sa se rumeneasca se adauga faina si vinul, patrunjelul verde taiat marunt si sare si piper dupa gust.
Se lasa sa fiarba. Ciupercile se spala si se taie in felioare. Se inabusa si acestea in apa pe care o lasa si in unt si se adauga peste si zeama de la jumatate de lamaie.

Dupa ce rinichii fierb ( nu prea mult pentru ca altfel se intaresc) se amesteca cu ciupercile si se pot servi.

Pofta buna!

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rinichi de vaca sote.


dar... (1 comentariu, 523 vizualizari)
ciupercile cum ar trebui sa fie:? crude sau le pot folosi si pe acelea din cutie?
buna reteta si usoara (1 comentariu, 493 vizualizari)