- 2-3 rinichi
- Patrunjel verde
- sare
- piper
- 200 g ciuperci
- 50 g unt
- 1 lingurita de faina
- ½ pahar de apa
- ½ pahar de vin
- zeama de la o lamaie
Mod de preparare
Rinichii se curata de grasimi si se spala bine. Se taie in rondele si se pun intr-o cratita in care s-a pus si 25 g de unt. Cand incep sa se rumeneasca se adauga faina si vinul, patrunjelul verde taiat marunt si sare si piper dupa gust.
Se lasa sa fiarba. Ciupercile se spala si se taie in felioare. Se inabusa si acestea in apa pe care o lasa si in unt si se adauga peste si zeama de la jumatate de lamaie.
Dupa ce rinichii fierb ( nu prea mult pentru ca altfel se intaresc) se amesteca cu ciupercile si se pot servi.
Pofta buna!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie