Iata un alt mod de a folosi napolitanele din comert!!!
Timp de preparare:

80 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 100g.ciocolata de menaj,
  • 100g. ciocolata alba,
  • 60g.unt,
  • 200g.napolitane umplute cu crema de vanilie,
  • 200ml. frisca,
  • 1 praf de vanilie Bourbon,
  • 3 linguri compot de mere,
  • praf de cacao;

Mod de preparare:

1.Se rup in bucati cele doua sortimente de ciocolata ,apoi in bain -marie, separat, se topesc.Untul se adauga si se topeste in ciocolata maronie.
2.Se uda cu apa ,apoi se captuseste cu folie o forma de chec de cca.18cm. lungime.Pe fund se aseaza un rand de napolitane,peste un strat de ciocolata maronie, din nou napolitane, peste care se netezeste un strat de ciocolata alba.Se continua pana se termina toate ingredientele.
3.Se pune forma acoperita cu folie in frigider pentru 60 minute pana ciocolata se intareste bine.
4.Intre timp, se bate frisca cu vanilia,in care , usor, se incorporeaza compotul de mere.
5.Se rastoarna tortul pe o garfurie, se indeparteaza folia ,se presara partea de deasupra cu praf de cacao si se serveste cu frisca.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri