Timp de preparare:

30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

(pentru 4 portii):
    4 felii de carne de porc, sare, piper proaspat macinat, 200g.spanac(fiert si tocat), 4 felii de sunca, 4 felii de cascaval, 3 linguri ulei, 200g.rosii cocktail, 1/2 manunchi de busuioc , rondele de lamaie pentru ornat;


Mod de preparare:

1.Se sareaza si pipereaza carnea;pe fiecare felie de carne se pune o felie de sunca, spanac(impartit in 4 portii),o felie de cascaval , se ruleaza si se prind cu o scobitoare.

2.Se frig in ulei incins pe toate partile.Rosiile cocktail se spala , se taie in doua si se pun peste carne.Se lasa sa se caleasca impreuna 5 minute .

3.Carnea se repartizeaza pe farfurii impreuna cu rosiile, se presara busuioc si se orneaza cu rondele de lamaie .Preparatul se serveste cu un vin alb sec.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)