- Ciuperci Champinion
- sare, condimente, ulei pentru uns tava
- marar, patrunjel
Mod de preparare:
Se spala ciupercile si se indeparteaza coditele.
Palariile se aseaza cu golul in sus intr-o tava unsa cu putin ulei. Se presara sare si se condimenteaza dupa gust.Sunt gata cand sunt putin rumenite si si-au lasat zeama.
Daca stau prea mult la cuptor zeama se evapora.In momentul servirii se poate adauga marar si/sau patrunjel praspat tocat.
Din codite se poate face o tocanita delicioasa sau se pot utiliza ca ingredient pentru o pizza.
Pofta buna !
O reteta propusa de: Simona Bucur (simona.bucur)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie