Ingrediente:

    3 oua 100 gr. unt 100 gr. zahar 50 gr. gris sau faina un praf de copt un praf de sare 250 gr. branza de vaci 200 gr. urda coaja rasa de lamaie fructe proaspete sau confiate optional

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se pun la rece pana se prepara restul ingredientelor.
Untul moale se freaca bine cu zaharul si galbenusurile, se adauga praful de copt si grisul, coaja de lamaie, apoi branza si se amesteca pana se omogenizeaza bine. Se adauga si fructele, daca doriti cu fructe.
La final se incorporeaza usor si albusurile batute spuma.

Compozitia pe toarna intr-o tava mica si se coace aprox. 45 de minute in cuptorul incins la 180 grade.
Dupa ce se racoreste putin, se pudreaza cu zahar.

Obs. tipurile de branza, se pot combina dupa gustul fiecaruia.

O reteta propusa de: Costan Adina (adinutza)