Revista La Cucina iti recomanda un desert savuros, usor si rafinat, ideal dupa o masa cu mancaruri consistente, numai bun de servit acum, in prag de toamna.
Revista La Cucina iti recomanda un desert savuros, usor si rafinat, ideal dupa o masa cu mancaruri consistente, numai bun de servit acum, in prag de toamna.

Pere cu vanilie

Ingrediente

  • 6 pere
  • 100g miere
  • 1 baton vanilie
  • ½ lamaie taiata rondele

Cum preparam:

• Punem 500 ml apa la fiert impreuna cu mierea. Taiem batonul de vanilie pe lungime si scoatem semintele cu varful cutitului. Le punem in apa cu miere si adaugam si rondelele de lamaie.
• Curatam pere de coaja, pastrandu-le codita.
• Cand apa clocoteste, scufundam perele si le fierbem timp de 4-5 minute. Servim perele reci, impreuna cu siropul in care au fiert.

Timp de preparare: 30 minute

Pentru amatorii de bun gust si pasionatii de gastronomie, mai multe retete se gasesc pe www.lacucina.ro.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri