60 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
Mod de preparare:
1.Spagetti se fierb in apa cu sare, se strecoara,se clatesc cu apa rece si se amesteca cu 2-3 linguri ulei pentru ca sa nu se lipeasca unele de altele.
2.Se curata ceapa si ciupercile.Ceapa se toaca marunt, iar ciupercile se taie felii.In uleiul ramas ce caleste ceapa, se adauga ciupercile si sunca taiata jullien.Pe foc mic, se calesc impreuna timp de 5 minute.Se sareaza, pipereaza ,se adauga 0,5dl. apa, pasta de rosii, zaharul ,oregano, busuioc si cimbrisor.
3.Carnea se taie in 4 felii, se bat cu batatorul de carne ,se sareaza ,se trec prin faina,ou batut amestecat cu cascaval ras.Se trec prin pesmet si se frig in ulei fierbinte.Cand sunt gata, se scot pe servetel absorbant.
4.Se amesteca spagetti-le cu ragout-ul de ciuperci si sunca si se aseaza pe un platou oval, alaturi de care se aseaza feliile de carne si se presara
trapist ras.Un vin alb sec merge excelent cu acest preparat.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)