6 / 8

Gogosi Churro

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Aluat de gogosi:

  • 1 lingura ulei de floarea-soarelui
  • 250g faina
  • 1 ou batut
  • 1 varf de cutit de sare
  • ulei
  • 400 ml apa

Sos de ciocolata :

  • 200 g ciocolata cu lapte
  • 5 linguri frisca lichida

Mod de preparare:

Se pune la fiert apa. Cand aceasta a clocotit, se adauga faina si se amesteca pana cand s-a omegenizat. Se lasa sa se raceasca 10 minute, dupa care se adauga oul batut si se amesteca bine. Se pune aluatul intr-o punga de decorat prajituri si se formeaza gogosi de 10 cm. Se incinge uleiul intr-un tigaie si se prajesc gogosile pana se rumesc. Sosul de ciocolata se prepara asta: ciocolata se topeste la baie de aburi, se adauga frisca lichida si se amesteca bine. Sosul se ciocolata se toarna peste gogosi si se pudreaza cu zahar.

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri