5 / 8

Gogosi cu flori de salcam

Ingrediente:

 

  • 4 oua
  • 5 linguri zahar
  • 250 ml lapte
  • 5 linguri ulei
  • esenta vanilie
  • un varf de cutit cu bicarbonat de sodiu stins in zeama de lamaie
  • 150-200 g faina
  • zahar farin
  • flori de salcam

Preparare:


Se bat bine ouale cu zaharul apoi se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine sa iasa un aluat ca la clatite. Florile de salcam se spala bine apoi se lasa sa se scurga de apa. Se ia cate o floare, se trecemprin aluat, apoi se prajeste in ulei incins pana se rumeneste pe ambele parti. Cand sunt gata se scot pe prosoape de hartie.
Se pudreaza cu zahar farin.

 

Mai multe retete delicioase veti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri