ghid pentru o viaţă împlinită

Porumb fiert

Ce parere ai de niste porumb fiert?

Ingrediente

  • 3-4 porumbi
  • 1 litru de apa
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Porumbii cumparati trebuie sa fie in lapte pentru a fi tocmai buni de fiert.
Se pun in apa si se acopera cu cateva panuse si oala in care se pregatesc se acopera si ea cu un capac.
Se fierb aproximativ un sfert de ora.

Se mai lasa 10 minute si se pot servi. Porumbii se scot si se adauga sare dupa preferinte.

Pofta buna!

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Porumb fiert.


porumb fiert (1 comentariu, 542 vizualizari)
mmm mi-ai facut o pooofta...