- 3-4 porumbi
- 1 litru de apa
- sare dupa gust
Mod de preparare
Porumbii cumparati trebuie sa fie in lapte pentru a fi tocmai buni de fiert.
Se pun in apa si se acopera cu cateva panuse si oala in care se pregatesc se acopera si ea cu un capac.
Se fierb aproximativ un sfert de ora.
Se mai lasa 10 minute si se pot servi. Porumbii se scot si se adauga sare dupa preferinte.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.