Secretul retetei de ciulama de ciuperci ei este laptele.
Timp de preparare:

45 - min

Dificultate:

medie

Ingrediente:

  • o jumatate kg de ciuperci
  • 1 litru de lapte
  • putin delikat
  • sare daca mai este nevoie
  • piper
  • o lingura faina

Mod de preparare:

Se taie ciupercile marunt si se pun in putin ulei,zeama care se lasa la calit se scurge,apoi se pune sarea,piper ,delikatul si laptele se pune cate putin se lasa sa fiarba ,cand scade se mai pune din lapte, aproape de final cam intr-o cana de lapte se dizolva faina si se adauga in ciulama, se mai lasa putin sa fiarba si apoi se opreste.
Se serveste alaturi de mamaliga.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Mihaela Dusa (dusacarmenmihaela)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri