Timp de preparare:

50 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

    oua fierte, tari 1 castravete murat 1 cartof fiert, cald-musai!+1 lingurita de unt 1 morcov fiert boabe de piper zdrobite sare jumatati de bete scobitori

Mod de preparare:

Se taie ouale jumatati si se scot galbenusurile care se paseaza si se freaca cu 1 lingura ulei-preferabil de masline,cu mustar dupa gust, sare + "resturi" taiate cubulete de la morcov si castravete
Daca avem 5 oua, vom avea automat 10 puisori-prin lujumatatire.Taiem din morcov 10 cioculete, 10 creste iar din castravete 20 aripioare si 10 codite.surplusul , castravete+morcov, se taie marunt si se amesteca cu galbenusurile .
Se vor umple jumatatile de ou. Din cartof fiert, zdrobit cat e cald, amestecat cu unt se fac 10 bilute-capsoarele puilor.Li se adauga creste , ciocuri si ochi.
Cu ajutorul unei jumatati de scobitoarea se "lipeste" fiecare cap de corpul puiului...
Se cresteaza cu un cutit 3 locuri in care se vor infige aripioarele si codita.Aveti grija sa atentionati asupra prezentei scobitorii.
Nu am reusit sa fac poze, din pacate...

Pofta buna!


O reteta propusa de: Sultanica Popescu (Sultanica)