O reteta simpla de napolitane cu crema de nuci.

Timp de preparare:

20 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 300 g margarina sau unt
  • 175 g zahar tos
  • 175 g zahar pudra
  • 8 galbenusuri
  • 300 g nuci macinate
  • 5 foi napolitane

Mod de preparare:

Se freaca untul cu zaharul pudra, se adauga pe rand galbenusurile,se adauga si nucile,se amesteca si se lasa de-o parte. Intr-o cratita se caramelizeaza 175g zahar tos,se ia de pe foc si se adauga compozitia.
Se mai pune vasul pe foc fic pana da 2-3 clocote.Se pune fierbinte peste foi si se preseaza usor cu mana ultima foaie.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Teodora Grigore (floricel)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Napolitane cu crema de nuci.