In primul rand vrem sa iti multumim pentru retetele trimise. Delly iti ofera posibilitatea sa atasezi alaturi de retetele trimise si pozele preparatelor tale. De asemenea vei putea gasi la retetele trimise si optiunile de timp de preparare si dificultate. In mod sigur, cu ajutorul acestora, iti va fi mult mai usor sa alegi ce reteta vei incerca.

In primul rand vrem sa iti multumim pentru retetele trimise.In fiecare luni avem un newsletter special in care publicam retete primite de la tine. De asemenea le poti regasi si in celelalte doua newslettere din timpul saptamanii .

Delly iti ofera posibilitatea sa atasezi alaturi de retetele trimise si pozele preparatelor tale. De asemenea vei putea gasi la retetele trimise si optiunile de timp de preparare si dificultate. In mod sigur, cu ajutorul acestora, iti va fi mult mai usor sa alegi ce reteta vei incerca.

Te invitam sa trimiti si alte retete si daca ai posibilitatea sa le si fotografiezi. Apasa in acest loc pentru a TRIMITE RETETA TA preferata

In cazul in care nu ai fotografii nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca retetele tot ajung la noi si vor fi publicate oricum.

Cu fiecare editie Delly retetele se tot adauga si nu trebuie sa-ti faci griji daca reteta ta inca nu este prezenta pe site deoarece in cel mai scurt timp o sa faca parte din marea familie de retete de la cititoare.
Daca ai sugestii, recomandari si mai ales critici ne poti contacta aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Speram ca iei parte la discutiile de pe forum. Acesta este lansat de putin timp si are nevoie de sprijinul tau. Cititorii deja au inceput sa se sfatuiasca in legatura cu problemele intampinate in bucatarie.

Discuta aici despre rulada de paste cu cascaval. Spune-ti parerea si da sfaturi pentru cei care au nevoie de ajutorul tau.

O reteta care te va face"sa-ti ploua in gura" este cea de cartofi zapaciti. Incearc-o si tu si spune-ne daca este chiar asa cum se vorbeste pe forum!

Fiind vara inca se vorbeste despre mancarea expirata. Ti s-a intamplat asa ceva?

O utilizatoare de-a noastra are nevoie de o reteta de papanasi. O ajuta cineva?

Discutiile continua pe forum! Intra si tu si fa-ti noi prieteni in bucataria Delly!

Iti multumim ca esti alaturi de noi!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri