1 ora
Dificultate:
medie
Ingrediente:
- 500 g piept de pui
- sunca sau kaizer (afumate sau nu)
- cascaval (grasime 30%)
- 6 linguri pesmet
- 2 oua
- 2 linguri faina alba
- sare
- piper
- 100 ml ulei
Mod de preparare:
Pieptul de pui se feliaza incat atunci cand se bate sa iasa subtirel.Se bate pieptul,nu prea tare ca sa nu se rupa,se condimenteaza,se taie kaizerul si cascavalul felii mai mici.
Pe fiecare piept batut se pune o felie de cascaval si una de kaizer, se ruleaza atat cat se poate (oricum nu se vor desface in tigaie), se dau rulourile obtinute prin faina alba, prin ouale batute si prin pesmet, apoi se pun la prajit in ulei incins,la foc potrivit.
Se prajesc rulourile pe toate partile pana prind o culoare aurie si se aseaza pe o farfurie cu servetel, care absoarbe toata grasimea.
Pofta buna!
O reteta propusa de: M A (emyia)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie