Un pui pe sare extrem de delicios care merita sa fie incercat.
Timp de preparare:

30-40 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • un pui intreg
  • un kilogram de sare(daca se poate sarea sa fie gema,daca nu si cea iodata este buna)
  • piper
  • boia

Mod de preparare:

Se taie puiul,se spala si se taie.Intr-o tava se pune sarea toata.peste sare se pun bucatile de pui condimentate DOAR cu piper si boia,Nu se condimenteaza puiul si cu sare deoarece isi ia cata sare are nevoie din sarea de pe fundul tavii.

Se da la cuptor pana cand puiul primeste culoare aurie. Cand se scoate de la cuptor carnea trebuie luata din tava cat timp e fierbinte sarea.O sa va lingeti degetele de cat de bun e!

Pofta Buna!

O reteta propusa de: Moldovan Olimpia (vio_olympia)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri