Pregateste niste dovlecei cu orez .

Timp de preparare:

30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 4-5 dovlecei mici
  • 1 ceapa
  • ulei
  • orez(care se face in 10 min.)200-250 gr.
  • vegeta sau sare
  • branza emmetaler 50gr. sau dupa gust(se poate si fara)

Mod de preparare:

Se taie ceapa marunt si se pune la calit cu ulai la foc mic,intre timp se taie dovlecei feliute subtiri si se pune un pivc de sare pe ei, dupa cafre se pun impreuna cu ceapa in ulei. se lasa la foc mic 15 min.
Intr-o cratita se pune apa cu vegeta sau sare la fiert, apoi cand s-au facut dovleceii cu ceapa se pune orezul, dar atentie trebuie avut grija sa nu se prinda de oala, apoi se pune zeama de vegeta treptat si se tot mesteca in orez sa nu se "afume". Nu prea ma pricep eu la explicatii, dar oricum reteta e foarte buna si usoar de facut.Va doresc pofta buna!

O reteta propusa de: Treica Manuela (treicamanuela)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Dovlecei cu orez.