O reteta rapida de crap sarbesc. Incearca aceasta reteta deosebita.

Ingrediente

  • 1 kg crap
  • 5 linguri de bulion
  • ulei
  • 1 kg de cartofi
  • ½ kg de ceapa
  • 150 ml vin
  • ½ kg de ardei grasi
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Dupa ce se curata bine pestele si se da cu sare se prajeste pe jumatate in ulei. Se scoate si in acelasi ulei se prajesc pe rand cartofii taiati in cubulete, apoi ardeii taiati in felii mici si la sfarsit ceapa taiata si ea marunt. Peste ceapa se adauga si bulionul.

Intr-o tava putin unsa cu ulei se pun cartofii si ardeii. Peste acestea se adauga ceapa si pestele. Se adauga sare, cimbru si piper dupa gust. Se baga la cuptor si se tine pana cand scade sosul. Inainte de a baga pestele la cuptor il poti stropi cu putin vin.

Pofta buna!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Crap sarbesc.