O reteta rapida de piept de pui pane.

Timp de preparare:

20 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • piept de pui
  • sare
  • piper
  • ou
  • faina
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Pieptul de pui taiat bucati se bate ca si snitele.Se presara sare si putin piper pe ele.Intr-o tigaie se incinge uleiul,bucatile de carne se dau prin faina si ou si se prajesc in uleiul incins.

Se pot servi cu cartofi pireu si salata.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Golita Faur Geanina (genusca)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Piept de pui pane 2.