Timp de preparare:

40 - min

Dificultate:

medie

Ingrediente:

Pentru sos:
    3 cepe taiate cuburi 2 catei de usturoi zdrobiti 3 linguri ulei 5 linguri sherry 1 lingura miere 600g.rosiitaiate cubulete(fara pielita) sare piper
Pentru mini-chiftele:
    400g.carne de vita macinata 100g.chorizo(carnat picant) 1 ardei iute-chili 2 felii de paine pentru sandwich 1 ou sare piper 250g.mozzarella,taiata cubulete 2 linguri unt pentru gatit

Mod de preparare:

1.In ulei incins se caleste ceapa ,usturoiul,se adauga sherry, mierea si rosiile.Se sareaza, pipereaza si se lasa sa fiarba 20 minute.

2.Carnea tocata se amesteca cu carnatul taiat marunt, cu ardeiul iute taiat marunt,cu oul si painea faramitata.Din aceasta compozitie ,cu mainile umede , se formeaza mici chiftele, in mijlocul carora se pune cate un cubulet de mozzarella.

3.Mini-chiftelele se frig in unt incins.Se servesc cu sosul de rosii , servit alaturi de mini-chiftelute , in sosiera.

Pofta buna!


O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)