Aceasta budinca de gris este delicioasa si se serveste calda

Timp de preparare:

20 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 8 linguri gris
  • 2 litri lapte
  • 3 prafuri vanilie

Mod de preparare:

Se bat albusurile spuma,se adauga zaharul si galbenusurile.
O craticioara se unge bine cu putin unt,se toarna compozitia si se da la cuptor circa 20-25 minute.
Separat se toarna laptele,se amesteca cu zaharul vanilat si cu inca 2-3 linguri de zahar,apoi se pune pe foc sa dea un clocot.
Dupa ce scoatem coca din cuptor,so rasturnam intr-o cratita mai mare, unde o portionam si turnam laptele fierbinte peste ea.
Acoperim circa 10-15 minute, apoi se poate servi.

POFTA BUNA!

O reteta propusa de: Angela-Geanina Jurca (melajurca)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Budinca de gris.