Timp de preparare:

1 - ora

Dificultate:
redusa

Ingrediente:

    100 gr. Margarina ¼ zahar, 4 galbenusuri 1lingurita amoniac 125ml. lapte rece arome faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit.

Mod de preparare:

Margarina se freaca cu zaharul, se adauga galbenusurile apoi amoniacul dizolvat in lapte,aromele si apoi faina. Aluatul se imparte in 4 se fac foi si se coc pe fundul tavii, ca sa nu se unfle se inteapa cu furculita.
Crema: 100 gr. Margarina se freaca spuma cu 4 linguri de zahar pudra, se adauga 3 linguri de cacao, 1borcan de dulciata de visine, 1 esenta de rom,1/4 de lapte si una din foi sfarmitata foarte fin.

Glazura: Albusurile se bat spuma pe abur pana se infierbanta bine, apoi se toarna peste prajitura...

Pofta buna!


O reteta propusa de: Ghiorghiu Irina (irinaghiorghiu)

Stii o reteta de prajitura buna? Da click aici si trimite reteta